KLEINE
MOMENTEN
VAN GELUK

ALS JE GOED OPLET
ZIE JE ZE OVERAL

Denk je aan Bolletje, dan denk je aan beschuit. Het is waar wij - en waarschijnlijk ook jij - mee groot zijn geworden.

Beschuit is veel meer dan alleen de varianten met muisjes, kaas of aardbeien. Of het nou gaat om het ontbijt, lunch of tussendoortje; op ieder moment van de dag is er wel een klein momentje van geluk te vinden met Bolletje beschuit.

Maak hier kennis met enkele originele, maar vooral lékkere belegtips voor jouw Bolletje beschuit!

Assortiment

Echte beschuit

Echte Beschuit van Bolletje is sinds jaar en dag knapperig en bros en heeft ook nog eens een handige inkeping. Wat wil je nog meer?

Volkoren Beschuit

De Volkoren Beschuiten zijn bereid met 100% volkoren granen en zitten boordevol vezels. Ze smaken heerlijk met een plak oude kaas. Echt genieten!

Twentsche beschuit

Scharreleieren maken de Twentsche beschuiten van Bolletje smaakvol en heerlijk bros. Bovendien zijn deze beschuiten extra groot. Dat is echt smullen!

Boeren Granen & Zaden Beschuit

Bolletje Boeren Granen & Zaden Beschuit is rijk aan vezels. Deze extra grote beschuit is daardoor voedzaam en bovendien heerlijk smaakvol door de rijke bestrooiing met zaden en pitten.

Boeren Donker Volkoren Beschuit

Bolletje Boeren Donker Volkoren Beschuit is rijk aan vezels en daarom lekker voedzaam. Deze extra grote beschuit heeft een mooie, warme kleur en is vol van smaak door de granen, zaden en pitten.

Vezelrijk Meerzaden Beschuit

Bolletje Vezelrijk Meerzaden Beschuit bevat 10% vezels en zit boordevol sesamzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad. Dat maakt de beschuiten lekker voedzaam én smaakvol!


Belegtips

Boeren Beschuit Donker Volkoren met zoete aardappelspread, gebakken spinazie en pijnboompitten

Boeren Beschuit Donker Volkoren met roomkaas, veldsla, honing en slavinkjes.

Echte beschuit met zalmsalade, geraspte citroen en een takje peterselie.

Bolletje.nl bevat naast koekjes ook nog cookies! Deze plaatsen we voor goede werking van de site, analyse- en marketingdoeleinden. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Meer hierover in onze privacyverklaring.